استارت‌آپ‌های موفق ایرانی

با استارتاپ های موفق ایرانی و رتبه‌بندی جهانی آنها آشنا شوید.

در سال‌های اخیر که بحث استارت‌آپ‌ها و پروژه‌هایی با بازدهی سریع بسیار داغ شده، شاهد برگزاری رویدادها و مسابقات مختلفی برای ایجاد رقابت در میان این گروه‌های جدید هستیم. اما آیا به نظر شما استارتاپ های موفق ایرانی چه استارت‌آپ‌هایی هستند و در میان سایر همتایان جهانی خود چه رتبه‌ای را دارند؟ در این مقاله به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

معرفی و بررسی استارتاپ های موفق ایرانی

در ادامه به معرفی استارتاپ های موفق ایرانی و رتبه جهانی آنها بر اساس وب‌سایت startup ranking خواهیم پرداخت. اما پیش از این که به سراغ ادامه این مطلب بروید، لیستی از گزینه‌های منتخب خود را تهیه کنید. در پایان می‌توانید لیست پیشنهادی خود را با رتبه‌بندی واقعی استارت‌آپ‌ها مقایسه نمایید. اکنون به معرفی برترین استارت‌آپ‌های موفق ایرانی می‌پردازیم.

۱- دیجی کالا

رتبه اول در میان استارتاپ های موفق ایرانی به دیجی کالا اختصاص دارد. سرویس دیجی کالا نامی کاملاً آشنا و شناخته شده بوده و نیازی به توضیحات اضافی ندارد. این سرویس با ارائه یک فروشگاه اینترنتی بزرگ و جامع، امکان خرید محصولات و همچنین مقایسه آنها را برای کاربران فراهم می‌کند. امروزه اغلب کاربران ایرانی پیش از خرید هر محصولی به این وب‌سایت مراجعه کرده و از اطلاعات موجود و همچنین نظر کاربران آن بهره‌مند می‌شوند. دیجی کالا تنها استارت‌آپ ایرانی است که در بین ۱۰۰ استارت‌آپ برتر جهان قرار گرفته و رتبه ۸۸ جهانی را به خود اختصاص داده است.

۲- آنتورک

برخلاف انتظار همگان استارت‌آپ Anetwork در رده دوم استارتاپ های موفق ایرانی قرار دارد. این استارت‌آپ به ارائه سرویس‌های تبلیغاتی می‌پردازد. سرویس آنتورک کاربران خود را به دو دسته تبلیغات دهنده و تبلیغات گیرنده تقسیم می‌شوند. دسته اول شامل کاربرانی می‌شوند که قصد تبلیغات محصول خود در وب‌سایت‌های مختلف را داشته و دسته دوم افرادی هستند که می‌خواهند از طریق قرار دادن تبلیغات در وب‌سایت خود کسب درآمد کنند. سرویس آنتورک بستری است که این دو گروه را به یکدیگر متصل می‌کند. این استارت‌آپ موفق به کسب رتبه جهانی ۵۴۷ در میان سایر استارت‌آپ‌های جهانی شده است.

۵ درس مهم از استارتاپ‌ های ایرانی که در مدت کوتاهی شکست خوردند

۳- جابینجا

استارت‌آپ جابینجا نیز عملکردی مشابه با آنتورک داشته و بستری برای برقراری ارتباط میان دو گروه از کاربران ایجاد کرده است. با این تفاوت که دو گروه موجود در این سرویس شامل افراد کارجو و کارفرما می‌شود. در استارت‌آپ جابینجا افرادی که به دنبال مهارت خاصی برای شرکت و یا گروه خود می‌گردند، این نیاز خود را از طریق ارسال یک آگهی به اطلاع تمامی کاربران می‌رسانند. در مقابل افراد کارجو با تهیه لیستی از توانمندی‌ها و رزومه خود نسبت به دریافت فرصت‌های شغلی مناسب اقدام می‌کنند و در صورت پذیرفته شدن از جانب شرکت کارفرما در آن شروع به فعالیت می‌نمایند. استارت‌آپ جابینجا رتبه ۵۶۷ جهانی را به خود اختصاص داده است.

۴- ترب

ترب را می‌توان جزو جدیدترین استارتاپ های موفق ایرانی موجود در این لیست دانست. این سرویس امکان مقایسه قیمت یک محصول مختلف را در میان انواع فروشگاه‌های مختلف ارائه می‌کند. کاربران از طریق این سرویس می‌توانند از انواع قیمت‌های موجود در بازار برای محصول مورد نظر خود اطلاع یافته و مناسب‌ترین گزینه از لحاظ اقتصادی را خریداری کنند. استارت‌آپ با کسب رتبه جهانی ۶۴۱ در رده چهارم استارت‌آپ‌های موفق ایرانی قرار دارد.

۵- جعبه

استارت‌آپ جعبه سرویسی برای اشتراک‌گذاری ویدیو را برای کاربران فراهم می‌کند. این استارت‌آپ که فعالیت رسمی خود را از خرداد سال ۱۳۹۵ آغاز کرده، اکنون با گسترش دامنه فعالیت‌ها و همکاری با استارت‌آپ‌های دیگری همچون کلیک یاب در حوزه نمایش دهنده تبلیغات ویدیویی نیز فعالیت دارد. سرویس جعبه امکان درآمدزایی را برای صاحبان کانال‌های خود فراهم کرده و کاربران آن می‌توانند با ایجاد یک کانال و قرار دادن ویدیوهای خود در آن به کسب درآمد از این سرویس بپردازند. در حال حاضر جعبه رتبه ۷۸۹ جهانی را اذعان خود کرده است.

۶- بیدرنگ

بیدرنگ استارت‌آپی متفاوت با سایر گزینه‌های موجود در این لیست بوده و به ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه بیمه، مالیات و امور حقوقی می‌پردازد. با مراجعه به وب‌سایت این سرویس می‌توانید به صورت رایگان از اطلاعات مفیدی در خصوص مسائل مختلف حقوقی ازجمله بیمه‌ها، مالیات، قانون کار، ثبت شرکت و سایر مسائل از این قبیل به دست آورید. علاوه بر این موارد امکان رزرو وقت آنلاین برای مشاوره تلفنی و حضوری و همچنین خرید انواع بیمه‌ها از طریق استارت‌آپ بیدرنگ امکان‌پذیر است. در حال حاضر این استارت‌آپ رتبه جهانی ۸۵۲ را به خود اختصاص داده است.

۷- تکراتو

تکراتو دیگر نام موجود در لیست استارتاپ های موفق ایرانی است. همان گونه که از نام این استارت‌آپ نیز مشخص است، تکراتو به مسائل دنیای فناوری پرداخته و در وب‌سایت خود به معرفی تکنولوژی‌های روز دنیا، وب‌سایت‌های معتبر و مفید این حوزه، مفاهیم کاربردی در دنیای فناوری و اخبار جدید در دنیای تکنولوژی می‌پردازد. اگر شما هم از علاقه‌مندان به دنیای فناوری هستید، استارت‌آپ تکراتو با رتبه جهانی ۸۵۵ در خدمت شما خواهد بود.

لیست بهترین استارت آپ ها

جای استارت‌آپ شما در این لیست خالیست

در این مقاله سعی داشتیم تا به معرفی استارتاپ های موفق ایرانی و رتبه جهانی هر یک از آنها بپردازیم. علاوه بر موارد فوق، استارت‌آپ‌های آدرو، رایچت و همچنین ژاکت به ترتیب در رتبه‌های هشتم تا دهم استارت‌آپ‌های موفق ایرانی قرار دارند. نکته قابل توجه در این لیست، تنوع خدمات انواع استارت‌آپ‌های موفق است. به بیان دیگر زمینه فعالیت به هیچ وجه نمی‌تواند تضمین کننده موفقیت یک استارت‌آپ بوده و یا در مسیر رشد آن خللی وارد کند. در نتیجه با بررسی علل موفقیت و داستان پیشرفت هر کدام از این استارت‌آپ‌های موجود در لیست، می‌توانید از تجربیات گران‌بهایی برخوردار شده و از آنها به عنوان یک تجربه در استارت‌آپ و کسب و کار خودتان بهره بگیرید.

اگر پیش از مطالعه این مطلب لیستی از استارت‌آپ‌های مورد انتظار خود را تهیه کرده بودید، اکنون می‌توانید به مقایسه لیست خود با موارد موجود در این مقاله بپردازید. به نظر شما چه عواملی سبب موفقیت و پیشرفت این استارت‌آپ‌ها بوده‌اند؟ پیشبینی شما از استارتاپ های موفق ایرانی آینده چیست؟ نظرات خود را با ما و سایر کاربران شبتا به اشتراک بگذارید.